Tweede fragment uit "Spitsuur'

Beste belangstellenden,

Hieronder dan het tweede fragment van 'Spitsuur'. Ik hoop dat het jullie nog nieuwsgieriger maakt.

Chris

Het was Carlo Smit die tijdens de moord achter dat schot stond. Dat dacht IK al, maar nu ben IK er zeker van.

Zijn zweetlucht heeft hem verraden. Tijdens het oppervlakkige praatje dat IK net met hem had in het restaurant, rook IK dezelfde sterke zweetlucht als maandagavond. Het vlekje, dat IK nog moet wegwerken, heet dus Carlo Smit.

IK kan niet toestaan dat er iemand rondloopt die mij kan verraden. Het geeft mij een kick dat IK nog een keer in actie moet komen, het klopt dat je verslaafd kunt raken aan moorden.

IK verheug me er op, maar moet voorzichtig zijn. Niets mag naar het ziekenhuis wijzen, Karin Armens is veel te slim. Ze heeft mijn cassetterecordertje, dat IK in dat voorraadhok verstopt had, ontdekt en meegenomen. Gelukkig heb IK eraan gedacht om handschoenen aan te doen, zodat er geen vingerafdrukken op staan.

Maar IK moet voorzichtig zijn, daarom ben IK op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid om het vlekje Carlo veilig weg te werken. Na een paar onschuldige telefoontjes weet IK dat hij ook een privépraktijk heeft. Die is gevestigd in een wijk, berucht om zijn agressieve drugshandel. IK zal het op een overval door junks laten lijken.

Dat het slachtoffer in het ziekenhuis werkt waar de moorden gepleegd zijn, zal door de politie afgedaan worden als toeval. IK geef mezelf in de spiegel een high five, na vanavond ben IK eindelijk veilig.

Fragment uit het
dagboek van de moordenaar


Twitter Facebook LinkedIn VolgenBijna zover!

Nog maar 12 dagen

datum verschijning 'Panne' vervroegd

Nieuwe onrust in het leven van Karin

Geen 'schrijf' panne