Panne

Panne

Na de ontknoping van het Spitsuur-mysterie is Karin vertrokken uit het ziekenhuis. Met haar man Sander, ex-recherche collega Fred en zijn vrouw Lenie, is ze een eigen detectivebureau “ReDeMi” begonnen. Ze werken alleen voor minima die rechtshulp nodig hebben. Na de turbulente en angstige Spitsuur-periode hoopt Karin op rust in haar leven. Al gauw blijkt echter het tegendeel. Weer wordt ze betrokken bij een zaak die zich afspeelt in het Algemeen Ziekenhuis Meerveld. Het lijkt op een kopie van Spitsuur. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op, er vallen meerdere slachtoffers en Karin wordt opnieuw persoonlijk bedreigd. Het is bijzonder lastig om te ontdekken wie hierachter zit, waardoor veel angst en onrust haar leven beheersen.
Bestellen
Op glad ijs & De straf van Elfriede

Op glad ijs & De straf van Elfriede

Op glad ijs
Het rendierenechtpaar Hans en Maren wordt vlak voor kerst ontvoerd door houtdieven. In het kamp waar ze heen gebracht worden, zijn drie mannen, twee kinderen en zes andere rendieren die ook ontvoerd zijn. Dankzij Hans komt er hulp uit een heel onverwachte hoek, waardoor de drie mensen en twee kinderen een onverwacht kerstsprookje beleven.

De straf van Elfriede
Elfriede is een ijdel kerstboompje dat niet versierd wil worden. Ze is bang dat haar mooie naalden uitvallen en haar takken afbreken. Hierover heeft ze vaak ruzie met Sven, de kerstbomenbaas. Danique en haar oma horen zo’n ruzie, Danique besluit om Elfriede mee te nemen en een aardig Sparretakje van haar te maken.

Bestellen
Spitsuur

Spitsuur

Ex-politierechercheur Karin werkt als psychologe in een ziekenhuis. Nadat daar twee moorden zijn gepleegd, vraagt haar collega Fred van de recherche haar medewerking aan de oplossing van deze moorden. Zelf krijgt ze al maanden anonieme briefjes van een obsessieve bewonderaar, waarvan de toonzetting steeds dreigender wordt. Karin weet niet uit welke hoek het gevaar dreigt. Door haar sterke intuïtie komt ze al snel tot een mogelijke dader, maar het lijkt onmogelijk om bewijsmateriaal te vinden. Samen met Fred probeert ze deze zaak tot een goed einde te brengen.
Bestellen